VASTGOED- EN HUURRECHT

Bent u thuis in de wereld van het onroerend goed, dan weet u dat vastgoedrecht veel complexe wetten en regelingen omvat. Klantgerichte advisering vraagt dus om vergaande, actuele kennis. Hermanides Advocaten uit Eindhoven is uw deskundige partner in de juridische wereld van vastgoed- en huurrecht. Op vindingrijke en strategische wijze vinden wij voor u de beste uitkomst. Daar zijn we bewezen succesvol in.

 

Huurrecht

Bent u huurder of verhuurder van een bedrijfsruimte of woonruimte? Dan heeft u eerder te maken met huurrecht dan u denkt. Huurrecht houdt zich bezig met de rechten en plichten die voortvloeien uit huurovereenkomsten. Het omvat onderwerpen zoals het opstellen van huurovereenkomsten, verplichtingen en rechten van huurder en verhuurder, onderhuur, beëindiging huurovereenkomst en meer.

 

Bouwrecht

Bij bouwprocessen zijn altijd meerdere partijen betrokken. Elke partij dient zijn of haar eigen belang en dat kan voor spanning zorgen. Wij treden in het bouwrecht regelmatig op voor projectontwikkelaars, aannemers, onderaannemers en opdrachtgevers. Bij ieder bouwproces geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is. Hermanides Advocaten levert in elk stadium van het bouwproces zorgvuldig advies, of het nu gaat om het afsluiten van contracten, meer- en minderwerk, gebreken bij oplevering of aansprakelijkheid bij schade. En mocht het nodig zijn, dan staan wij voor uw zaak bij conflicten. Wij gaan voor winst in de rechtbank of bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw.  

 

Aanbestedingsrecht

Heeft u te maken met aanbestedingen in uw werk, dan weet u dat als u succesvol wilt zijn,  u snelheid van handelen moet combineren met kennis van zaken. Het aanbestedingsrecht is voortdurend aan veranderingen onderhevig. Deskundig advies loont in een later stadium, zowel bij aanbesteding als bij inschrijving. Hermanides Advocaten heeft specialistische kennis in huis op het gebied van aanbestedingsrecht. Samen zorgen we voor de beste uitkomst.

ONDERWERPEN

Aansprakelijkheid in de bouw

Aanbestedingsrecht

Bouwrecht

Eigendomsrecht

Geïntegreerde contracten

Huur bedrijfsruimte en woonruimte

Koop en verkoop onroerend goed

Meer- / minderwerk

Ontbinding huurovereenkomst en ontruiming

Oplevering

Opstellen en beoordelen van huur- en koopcontracten

Pacht

Projectontwikkeling

Renovatie

UAV, DNR, SR

SPECIALISTEN VASTGOED- EN HUURRECHT

NEEM CONTACT MET ONS OP

HERMANIDES ADVOCATEN

 

Beemdstraat 12

5652 AB Eindhoven

 

T.  040 - 238 05 10

F.  040 - 238 05 19

E.  info@hermanides-advocaten.nl