RESULTAAT STAAT VOOROP, KIEST U DE JUISTE ADVOCAAT?

ONS ADVOCATENKANTOOR

HERMANIDES ADVOCATEN

 

Professioneel en regionaal actief? Natuurlijk! Maar echt onderscheidend in de branche zijn wij door het rendement dat we halen voor onze zakelijke klanten. Wij staan voor onze klant en zijn daar bewezen succesvol in. Advies is vanzelfsprekend en door onze ruime proceservaring is een optimaal resultaat gegarandeerd. Hermanides Advocaten: het advocatenkantoor voor juridische dienstverlening aan MKB en MKB+ segment in regio Zuidoost-Brabant.

 

‘Een winnaarsmentaliteit. Expliciet in hun communicatie: zeggen waar het op staat. Een kantoor dat weet waar ze het over heeft met kwaliteit van werk.’

 

Persoonlijk en betrokken? Natuurlijk! Persoonlijk zijn wij door de manier waarop wij de advocatuur bedrijven. Het belang dat we hechten aan beroepsethiek en hoe wij dat vertalen in ons handelen. Wij zijn open en transparant en de cliënt kan rekenen op een heldere advisering. Geen hoogdravende taal of dienen van eigenbelang. Ons succes zit in de synergie van het team. Door een intensieve samenwerking, onderling sparren en het delen van kennis binnen het team kan elke cliënt rekenen op een optimale bediening. Hoe dan ook.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

HERMANIDES ADVOCATEN

 

Beemdstraat 12

5652 AB Eindhoven

 

T.  040 - 238 05 10

F.  040 - 238 05 19

E.  info@hermanides-advocaten.nl