ONDERNEMINGSRECHT

Bent u ondernemer? Of u nu een BV (besloten vennootschap), een NV (naamloze vennootschap), een maatschap of een VOF (vennootschap onder firma) heeft, u krijgt te maken met het ondernemingsrecht. Ondernemingsrecht omvat onderwerpen op het gebied van aansprakelijkheid, overname en fusie, financiering en zekerheid en meer. Hermanides Advocaten uit Eindhoven is uw partner op het gebied van ondernemingsrecht. Bij overnames zijn wij deskundig partner op het gebied van financieringen en stellen u steeds op de hoogte van de nieuwste juridische ontwikkelingen. Wij zijn uw sparringpartner op momenten dat u er een nodig heeft en procederen voor u als dat noodzakelijk is. Daar zijn we bewezen succesvol in.

 

Bestuurdersaansprakelijkheid

Hermanides Advocaten is gespecialiseerd op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid. Dat kan gaan om interne aansprakelijkheid, persoonlijke aansprakelijkheid, aansprakelijkheid bij faillissement of aansprakelijkheid ten opzichte van derden. Onze adviezen zijn maatwerk. Dat kan doordat wij ons verdiepen in uw bedrijf en in u als persoon. Wij stellen de juiste vragen en zorgen voor een oplossing die past. Dat zorgt voor rust voor nu en in de toekomst.

 

Bedrijfsovername

Bij de koop of verkoop van een bedrijf gaat het om grote belangen. Dan gaat u niet over één nacht ijs. Of het nu om een aandelentransactie gaat of een activa-passiva transactie, bij iedere overdracht geldt dat de kwaliteit van (juridisch) vooronderzoek van groot belang is. U wilt weten wat de financiële positie van de onderneming is, wat de vooruitzichten zijn en of er nog verplichtingen lopen. Kortom, u wilt vooraf weten dat u de juiste beslissing maakt. Bij Hermanides Advocaten kunt u rekenen op een heldere advisering. U weet precies waar u aan toe bent.

ONDERWERPEN

Aandeelhouders(geschillen)

Aandeelhoudersovereenkomst

Bestuurdersaansprakelijkheid

Contractenrecht

Financieel recht

Financiering en zekerheden

Fusies en overnames

Herstructurering

 

Insolventie / faillissement

Interne statuten

Managementbuy-out

Medezeggenschap

Oprichting personenvennootschap

Overgang van onderneming

Rechtspersonen- en vennootschapsrecht

Reorganisatie

SPECIALISTEN ONDERNEMINGSRECHT

NEEM CONTACT MET ONS OP

HERMANIDES ADVOCATEN

 

Beemdstraat 12

5652 AB Eindhoven

 

T.  040 - 238 05 10

F.  040 - 238 05 19

E.  info@hermanides-advocaten.nl