HANDELSRECHT

Daar waar handel wordt gedreven kunnen de belangen verschillen. Heeft u een discussie over bijvoorbeeld een levering of gebrekkig product? Dan krijgt u te maken met handelsrecht. Dit rechtsgebied regelt rechtsbetrekkingen tussen partijen die samen handel drijven. Heeft u een geschil? Dan wilt u sterk in uw schoenen staan. Hermanides Advocaten uit Eindhoven geeft graag vooraf deskundig advies om discussies te voorkomen. Heeft u toch een conflict, dan staan wij voor uw zaak met een drive om te winnen. Hermanides Advocaten ziet procederen als een vak apart. Door vooraf uw rechtspositie goed in beeld te brengen, bepalen wij met u hoe een procedure strategisch gezien het beste ingestoken kan worden om zo een optimaal resultaat te bereiken.

 

Algemene (leverings)voorwaarden

Iedere ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met algemene (leverings)voorwaarden. Het is belangrijk dat voorwaarden inhoudelijk kloppen en op de correcte manier onder klanten worden verspreid. Door een juiste terhandstelling van uw voorwaarden zorgt u dat deze ook daadwerkelijk van toepassing zijn op de betreffende overeenkomst. Hermanides Advocaten adviseert haar klanten graag in een vroeg stadium. Zo kunnen veel (handels)geschillen worden voorkomen. Bij Hermanides Advocaten zorgen we dat uw voorwaarden kloppen en adviseren wij u over de juiste wijze van terhandstelling van uw voorwaarden aan contractspartners. Hermanides Advocaten biedt ook hulp bij het beoordelen en opstellen van bedingen, inkoop- en leveringsvoorwaarden, koopovereenkomsten en meer. Wij zorgen dat u uw zaakjes op orde heeft.

 

Incasso’s

Wachten op uw geld is vervelend. Ondernemers willen bezig zijn met hun vak. Daar krijgen ze energie van. Debiteurenbeleid kost vaak energie, vooral wanneer u te maken heeft met dubieuze debiteuren. Of het nu gaat om een kleine vordering of een grote openstaande factuur, Hermanides Advocaten helpt. Wij leveren maatwerk, zodat het altijd loont om uw incasso uit handen te geven. Indien nodig verhogen wij de druk door het leggen van beslag of het aanvragen van een faillissement. Wij gaan altijd voor een optimaal resultaat. Hermanides Advocaten communiceert helder en doeltreffend en is bewezen succesvol.

ONDERWERPEN

Aansprakelijkheid

Algemene (leverings)voorwaarden

Europees en Internationaal handelsrecht

Financiële zekerheden

Gebrekkig product

 

Hypotheek / pandrecht / bankgarantie

Incasso’s

Nakoming

Opzegging en ontbinding van overeenkomsten

Schadevergoeding

 

SPECIALISTEN HANDELSRECHT

Hermanides Advocaten
Hermanides Advocaten
Hermanides Advocaten
Hermanides Advocaten
Hermanides Advocaten

NEEM CONTACT MET ONS OP

HERMANIDES ADVOCATEN

 

Beemdstraat 12

5652 AB Eindhoven

 

T.  040 - 238 05 10

F.  040 - 238 05 19

E.  info@hermanides-advocaten.nl